Facebook
 

Træning der virker

Ladder Training er sjov og effektiv styrketræning til hele kroppen. Enkelte muskelgrupper isoleres ikke i træningen og det giver den fordel, at du kan opnå styrke og stabilitet i kroppen ved at involvere hele muskelkorsettet.  Når muskelkorsettet styrkes øges effektiviteten af træningen også i ekstremiteterne (ben og arme). Det er funktionel træning, når den er bedst.

Et stærkt muskelkorset eller en stærk "core" er en af de vigtigste fysiske faktorer, når det gælder om at forebygge skader samt ved genoptræning. 

Sideforskel er ofte en god indikator for at der er en ubalance, og når du udfører øvelserne med MobileFit, kan du på en effektiv måde arbejde med dysfunktioner og ubalancer samt mindske risikoen for skader. 

 
 
 
 
 
 
 
MobileFit er en fordel
  • når du ønsker effektiv træning på kortest mulige tid
  • når du i forvejen træner er MobileFit et effektivt supplement, der giver mulighed for at forbedre præstationerne i din primære sportsgren
  • når du arbejder med funktionel træning i rehabilitering- og genoptræningsforløb
  • når du vil træne når det passer dig - indenfor såvel som udenfor
  • når du vil have et simpelt og brugervenligt træningsredskab
  • når du skal rejse - MobileFit er let at have med og du undgår oplevelsen af at komme tilbage og skulle "starte op igen" 

 

Case: Hvorfor vælge MobileFit ?

Mit navn er Thomas Bundgaard, jeg er 27 år og har kørt mountainbike på eliteniveau i 3 år. Jeg har en fortid som fodboldspiller på højt plan og har de sidste 10 år beskæftiget mig meget med forskellige typer træning. Som 20 årige var jeg yderst uheldig i en tackling, som kostede med et brud på rygsøjlen. Jeg har siden da, været afhængig af at holde min kernemuskulatur stærk, for at holde hverdagen smertefri og samtidig være i stand til at gøre det jeg helst vil på nuværende tidspunkt – køre så hurtigt som muligt på MTB!

Jeg er i skrivende stund ved at færdiggøre min bachelor på fysioterapeut uddannelsen i Århus, har før dette læst Idræt et par år på Århus UNI og er uddannet Personlig Træner.

Jeg blev i januar måned introduceret til Mobilefit på La Santa, og har nu i 2 måneder trænet seriøst med det 2-3 gange ugentligt. Jeg har tidligere brugt coreball, som mit foretrukne træningsredskab, for at ramme og udfordre musklerne omkring rygsøjlen, de dybe mavemuskler, min balance og koordination mest muligt. Mobilefit rammer samme muskelgrupper, men mulighederne for progression  eller regression af de forskellige øvelser er stor, og kan justeres meget simpelt afhængigt af ens niveau eller hvor træt man skulle gå hen og blive efter 1., 2., eller 3. sæt;0)

Hvad jeg har haft stor effekt af, er den frie bevægelighed i øvelserne i rebstigerne giver mig, hvor hvert ben eller arm arbejder frit og uafhængigt. Herved er kravet til de stabiliserende muskler omkring de store led, langt større end jeg tidligere har erfaret mig via anden træningsform. Dette har resulteret i en klar forbedring af min position på cyklen, der er mere stabil, giver mig mere ro i overkroppen og over hofterne. Jeg dermed i stand til at yde et højere watt output under kort og intens arbejder, som dermed giver mere fart på cyklen! Effekten af coretræningen med Mobilefit, er særlig mærkbar, når jeg har siddet flere timer i sadlen under MTB-løb, hvor jeg normalvis bliver træt i musklerne i ryggen, maven og omkring hofterne, som resulterer i en ”huggende” og meget urolig position fra side til side, som koster på farten.

Jeg kan derfor på det kraftigste anbefale Mobilefit, som effektivt træningsredskab!

Om det er optimering af løb, cykel eller anden idrætspræstation eller formålet er at styrke core/stabilitets musklerne for velvære eller genoptræningen skyld, er underordnet! Det er en sjov, udfordrende og anderledes træningsform, som kan laves af alle!   

MobileFit ApS | CVR: 33396678 | Kildebjerg Skovvej 62, 8680 Ry - Denmark | Tlf.: +45 2972 3314 | info@mobilefit.dk