Facebook
 
 
 
 
AKS

Aktionsstyrken - Bruges ved særlige operationer

Politiets Efterretningstjeneste aktionsstyrke(AKS) er en specialenhed i efterretningtjenesten, der har til opgave at opretholde et operativt antiterrorberedskab og medvirke til at bekæmpelse af alvorlige former for kriminalitet ved at tilvejebringe forsvarlige løsningsmuligheder der i vanskelige indstasopgaver for politiet, hvor den almindelige politiuddannelse og -udrustning ikke er tilstrækkelig.
Forsvarets specialenheder er en del af det danske antiterror beredskab..

MobileFit er det naturlige valg for AKS, JGK & FKP
JGK - Jægerkorpset, FKP - Frømandskorpset
 

"I Team Tvis Holstebro bruger vi MobileFit til vore elite håndboldspillere. Et utal af anvendelsesmuligheder åbner op for øvelser på mange forskellige niveaure. Med din kropsvægt kan en lille ændring i øvelsen flytte belastningen op eller ned. Stort set alle øvelser stiller krav til balancen og derfor er MobileFit blevet et vigtigt redskab i den skadesforbyggende træning og er perfekt naår man laver skulderøvelser. Derudover er MobileFit nem at tage med på farten, som alternativ hvis en spiller skal på weekend/ferie hvor der ikke er mulighed for at komme i styrkelokalet."
Martin Højbjerg (Fysioterapeut)
Tvis Holstebro Toppen af Dansk Håndbold
"Efter mere end seks år som eliteatlet, har jeg efterhånden dannet mig et billede af, hvordan man får det optimale ud af sin træning. Dette kan koges ned til to faktorer. For det første skal kroppen udfordres på det niveau den er på, og for det andet skal det være sjovt at træne. Jeg har gennem årene prøvet alverdens forskellige træningsredskaber, men fælles for de fleste er, at varitions- og justeringsmuglighederne er begrænsede, hvilket er demotiverende i det lange løb. MobileFit derimod udfordrer mig, og efter at have brugt det i fem måneder, finder jeg stadig nye måder at bruge det på. Derfor sender jeg denne tak til Preben som præsenterde mig for redskabet på Club La Santa i Januar måned. Jeg bruger nu MobileFit som en fast del af mit træningsprogram, og jeg er meget glad for, at jeg ikke skal lave alle de kedelige Core øvelser på gulv mere. Simpelt men efektivt redskab!"
Lars Møller
4 x Danmarksmester i Spydkast
 
 
"Som orienteringsløber er det utrolig vigtig at være stærk i hele core-regionen. Vi løber i variende ujævnt terræn, skal hoppe over grøfter og træer, og ofte er det stærkt kuperet. Ved at være stærk i core-regionen kan jeg lettere holde mig oprejst og bruge energien til at komme hurtigt fremad.
 
 MobileFit er en god måde at få trænet alle muskler i core og lower body på mange udfordrende måder. Det er perfekt at udstyret kan tages med overalt, da jeg ofte er bortrejst på træningslejre og til mesterskaber og da vores træningsplads er i skoven."
Signe Søes
På landsholdet i orienteringsløb
 • Individuelt EM sølv 2010
 • Individuelt DM guld 2010
 • Stafet nr. 5 VM 2010
 • Nummer 5 i totale world cup 2009

"Vi benytter os af MobileFit i Butcher´s Lab og Butcher´s Garage, hvor de indgår i vores workouts, som bonus men også til mere specifik træning samt genoptræning.
Det er et super værktøj lavet af nogle meget kompetente folk. Det er af yderste kvalitet og kan bruges alle vegne. Lignende systemer kan ikke måle sig med MobileFit da træningsmulighederne er mange flere med MobileFit´s indlagte stiger.
Varme anbefalinger fra slagterne i København."
Crossfit
Henrik Sprechler
Ejer af Butcher´s Lab/Butcher´s Garage
 

 
"Med MobileFit kan jeg hurtigt og effektivt træne min core. Dermed opnår jeg bedre resultater i konkurrencer samt i min træning.
Selv efter mange måneders brug finder jeg stadig nye funktionelle og sjove øvelser der isolere specielle muskelgrupper specifikt for svømning, cykling og løb. Med en stærk core kan jeg opretholde den gode løbestil hele vejen igennem det afsluttende løb (mit stærkeste våben:)"
Mads Vittrup-Pedersen
Triathlet.
 • Sølv DM Ironman, Challenge Copenhagen 2011
 •  Sølv VM Hawaii Ironman 2010 (Age groupe)
 • Sølv DM Duathlon 2010
 • Sølv DM cross Duathlon 2010
 • Årets Fighter Horsens sport Award 2010 
 
"Jeg blev i januar måned introduceret til MobileFit på Club La Santa, og har nu i 2 måneder trænet seriøst med det 2-3 gange ugentligt. Jeg har tidligere brugt coreball, som mit foretrukne træningsredskab, for at ramme og udfordre musklerne omkring rygsøjlen, de dybe mavemuskler, min balance og koordination mest muligt. Mobilefit rammer samme muskelgrupper, men mulighederne for progression  eller regression af de forskellige øvelser er stor, og kan justeres meget simpelt afhængigt af ens niveau eller hvor træt man skulle gå hen og blive efter 1., 2., eller 3. sæt)
Dette har resulteret i en klar forbedring af min position på cyklen, der er mere stabil, giver mig mere ro i overkroppen og over hofterne. Jeg dermed i stand til at yde et højere watt output under kort og intens arbejder, som dermed giver mere fart på cyklen! Effekten af coretræningen med Mobilefit, er særlig mærkbar, når jeg har siddet flere timer i sadlen under MTB-løb, hvor jeg normalvis bliver træt i musklerne i ryggen, maven og omkring hofterne, som resulterer i en ”huggende” og meget urolig position fra side til side, som koster på farten.
Jeg kan derfor på det kraftigste anbefale MobileFit, som effektivt træningsredskab!"
Thomas Bundgaard
Toppen af dansk MTB
 
 
 
 "MobileFit har vist sig som det perfekte supplement til min klatretræning. I perioder når jeg er væk fra boulderhallen, er MobileFit et genialt værktøj til at vedligeholde træningen."
Frank Vilstrup
Ejer af Copenhagen Boulders
"Som klatrer er det vigtigt at træne antagonist-musklerne for at undgå skader. Med MobileFit er det med kun det ene træningsredskab muligt at lave alle nødvendige øvelser. Som et plus giver MobileFit en stærk core, hvilket er en stor fordel i klatringens mange statiske bevægerlser." 
Steffan Warming-Rasmussen
Formand for Kolding Klatreklub
 
 
 
 
"Jeg har i en årrække benyttet lignende produkter som MobileFit, derfor var jeg meget spændt da jeg hørte om produktet.
Nu har jeg haft mulighed for at teste produktet i en måneds tid og det har på ingen måder skuffet!
Lige fra man pakker det ud af den praktiske opbevaringspose og får fat i træningsredskabet, har man fornemmelsen af at det er kvalitet.
Indtrykket forstærkes jo mere man bruger det, remmene holder 100% og det er utrolig stabilt.
Jeg har benyttet MobileFit både i holdundervisning, til personlig træning af en af landets mest talentfulde ungdomssvømmere og til genoptræning. Derudover har jeg brugt den i min egen styrketræning i vintertræningsperioden af min triathlon-træning.
Igen skuffede den ikke, medlemmerne var meget glade for den i holdtræningen og svømmeklubben har investeret i 2 eksemplarer til deres landtræning, da de her får trænet styrke, samtidig med de laver ”core”-træning. Indtrykkene fra svømmeren, er de samme jeg har haft i min egen træning, der var stort set ikke nogen muskelgrupper jeg ikke kunne træne med MobileFit. Til tider supplerede jeg med BOSU'en eller swissball'en ved nogen af øvelserne, hvilket også fungerede rigtig godt.
Så jeg kan klart anbefale MobileFit, uanset målgruppen!"
Nicolai Nissen
Ejer af Bodyzen, løbeklinik
Personlig træner, Fitnessdk.
Triatlet.
 
 
  
”Som træning til ekspeditioner og ekstremløb rundt om i verden har jeg brugt Mobilefit. Et nemt og godt træningsredskab som bygger på en simpelt og effektivt træning der giver adgang til utallige trænings muligheder. Mobilefit er nemt at komme i gang med, og efter kort tid mærker man hurtigt forbedring både med balance og styrke.Made in Denmark er noget vi kan være stolte af !"
 
Simon Honoré
Ekstrem sportsudøver
 
 • 2. plads i Simpson Desert Bike Challenge
 • 6. plads i Alaska Ultra Race (verdens længste vinterrace)
 • Krydset den Grønlandske Indlandsis
 
 
 
MobileFit ApS | CVR: 33396678 | Kildebjerg Skovvej 62, 8680 Ry - Denmark | Tlf.: +45 2972 3314 | info@mobilefit.dk